top of page

Webinar De Levenswijsheid van Milan Saes

1 juni 2021

JPG Flyer Milan.jpg

       De Levenswijsheid van Milan Saes 

       

In deze nieuwe webinar reeks “De levenswijsheid van” van Evolve Events gaat Mariette Reineke in gesprek met jong en oud over hoe zij in het leven staan, wat ze geleerd hebben, waar ze zich bewust van zijn en bovenal wat hen helpt om hun eigen koers te varen. We zijn allemaal wijs, ongeacht onze leeftijd.

OP 1 juni is de eerste webinar in deze reeks met Milan Saes. Milan is een nieuwsgierige, wakkere, kritische en wijze jongen, die durfde uit de comfortabele en ‘hoe het hoort’ hokje te stappen. Hij had al snel door dat hij op school niet leerde wat hij nodig had en dat het onderwijssysteem decennialang achterloopt. Hij stopte op vijftienjarige leeftijd met school, omdat hij zijn tijd niet wilde verdoen en voelde dat er een ander pad voor hem was. Inmiddels is hij achttien en runt hij een internationaal investment banking bedrijf. Er wordt hem nooit gevraagd hoe oud hij is en niemand vraagt hem naar zijn diploma. Hij kiest voor zijn eigen pad, ongeacht de meningen en reacties van anderen.  

 “De kunst is om je gevoel te volgen en verantwoordelijkheid te nemen, ook als het misgaat. Haal eruit wat er allang in zit!”

Aanmelden: info@evolveevents.nl

 

Klik hier voor de flyer . 

bottom of page