top of page

The dilemma of becoming a mother

The dilemma of becoming a mother

Moeder worden lijkt in onze maatschappij een vanzelfsprekendheid, iets dat erbij hoort in het ideaalplaatje van de vrouw.

Voor veel vrouwen is moeder worden een natuurlijke wens, voor andere vrouwen is dat het niet. Sommige vrouwen twijfelen of ze moeder willen worden, maar voelen zodra ze de dertig naderen een druk. Sommige vrouwen kunnen geen kinderen krijgen, maar willen heel graag. Sommige vrouwen naderen de veertig en hebben het gevoel dat als ze niet snel opschieten, het leven niet compleet zal zijn zonder kind. Sommige vrouwen worden moeder en hebben het gevoel dat ze het nooit goed doen. En als je geen kinderen hebt? Dan is er óf iets met je aan de hand óf je hebt op z’n minst een glansrijke carrière.

 

Hoe ga je om met het dilemma van wel of geen moeder worden en de vaak voelbare druk die we onszelf en elkaar opleggen?

 

Op donderdag 2 november 2017 organiseert Evolve Events een interactieve avond met sprekers Orna Donath, socioloog en schrijfster van het boek ‘Regretting motherhood’ uit Israël en Mariette Reineke, journalist, blogger en lifestyle coach. Zij zullen hun ervaringen en persoonlijke verhaal over dit onderwerp delen.

 

Klik hier voor de flyer. 

bottom of page