top of page

Teamleiding

IPP_2023_-8375.jpg

In mijn ervaring als event en projectmanager heb ik teams mogen aansturen en begeleiden. Hierdoor heb ik ervaring opgedaan hoe het is om met veel verschillende soorten teams en mensen samen te werken. Je kan je voorstellen dat bij een gemeente een hele andere sfeer en werk ethos is dan bij een advocatenkantoor of een consultancy bedrijf. Het maakt niet uit welke organisatie ik kom, er speelt altijd van alles op de achtergrond of 'onder het tapijt'. Ik kijk altijd naar het geheel. Een project staat nooit los van hoe het met het team gaat. 

Mijn manier van een team begeleiden is vanuit waardering en eigen verantwoordelijkheid. Wat ik breng is: de roze olifant benoemen, veiligheid creëren, ieders expressie waarderen en stimuleren, feedback geven vanuit waardering, er zijn geen fouten alleen maar leermomenten, aanspreken op afspraken en eigen verantwoordelijkheid en complexe zaken simpel maken. Kortom mensen en teams zet ik in hun kracht.

Iedereen is een uniek en een belangrijke puzzelstuk in een organisatie. We hebben elkaar nodig om verder te komen..Je kan niet in je eentje iets voor elkaar krijgen, je hebt elkaar nodig. Vanuit dit uitgangspunt ontmoet ik mensen en begeleid ik teams. 

 

bottom of page