CONTACT

E-MAIL 

TELEFOON

06- 26 522 810

FACEBOOK

  • White Facebook Icon

© 2017 by Eleonora van IJssel

Over Eleonora van IJssel

Mijn naam is Eleonora van IJssel en al bijna vijftien jaar organiseer ik events. In het dagelijkse leven, op mijn werk en ook bij het organiseren van events gaat het om de mens. Ik ervaar dat de totstandkoming van een event even belangrijk is als het event zelf. De manier waarop we met elkaar het event neerzetten, heeft een effect op alles en bepaalt de kwaliteit van het event zelf.

 

Iedereen is een even belangrijke schakel: de standbouwer, de spreker, de toiletdame, de bezoeker, de garderobe-mensen, de sponsor, de bewaker, de stagiaire, de cateringmanager en ga zo maar door. Elke bouwsteen in het proces is nodig om de piramide (het event) neer te zetten. Waardering hierin is de sleutel voor een goede samenwerking.

 

Ik ben een betrokken en toegewijd persoon. Van jongs af aan ben ik in mensen geïnteresseerd en zie ik dat elk persoon geweldig en mooi is, ongeacht zijn/haar gedrag. Ik heb een natuurlijk talent om verder te kijken dan alleen de buitenkant. Dit doe ik ook met events, ik kijk naar het grotere geheel, terwijl de details mij niet ontgaan.

‚Äč

Het welzijn van de bezoekers en de collega’s staan altijd voorop. Structuur, een helikopterview hebben en houden, focus op de details, zorgvuldigheid en de rust bewaren zijn onder andere mijn kwaliteiten. Ik vind het belangrijk hoe een stoel wordt neergezet en dat het met aandacht gebeurt. Op die stoel gaat straks iemand zitten. Dit is de kracht en kwaliteit die wordt neergezet door Evolve Events.