top of page

Do men really come from Mars?

Komen mannen wel van Mars?

Waarom ‘ze’ doen wat ze doen

Wat leeft er werkelijk onder mannen? Ze doen alsof het goed gaat, maar is dit ook echt zo? Hoe komt het dan dat er zoveel boosheid is en dat veel mannen zo in zichzelf gekeerd zijn? En waarom is het dan zo dat twee keer zoveel mannen als vrouwen zelfmoord plegen? 

Mannen zijn geneigd om zich overal verantwoordelijk voor te voelen en vinden het lastig om te laten zien wat er bij hun van binnen speelt. Het gaat goed met ze zolang ze iets kunnen doen of oplossen maar ze weten niet echt met hun emoties om te gaan. 

Zien en waarderen we mannen eigenlijk wel voor wie ze werkelijk zijn, zonder hun rollen als kostwinnaar, partner, vader of zoon? Mannen zijn van nature net zo sensitief, communicatief en open als vrouwen. Ze hebben alleen nooit geleerd hoe ze deze kwaliteiten kunnen ontwikkelen en hoe ze hieraan expressie kunnen geven. 

Tijdens deze interactieve middag gaan Nathan Vos en Alexander Braun (Duitsland) de stilte doorbreken en het gesprek starten over wat het werkelijk betekent om een man te zijn.

 

Tijdens deze middag zal er Engels gesproken worden.

 

Klik hier voor de flyer. 

bottom of page