top of page

Being YOU in all your relationships

Jezelf zijn in al je relaties

Een relatie is niet alleen die ene relatie met de hoofdletter R – de ware liefde. We zijn constant in relatie: met familie, vrienden, collega’s, buren, dieren, zelfs de planten, de cosmos en natuurlijk onszelf. We hebben een relatie met iedereen die we ontmoeten, of we ze nou kennen of niet. 

Wie is het dan die we in al deze relaties brengen? Vaak veranderen we onszelf afhankelijk van met wie we zijn. We hebben bijvoorbeeld de neiging ons net anders voor te doen bij collega’s dan thuis met ons gezin. Hebben we eigenlijk wel een gevoel bij wie we echt onszelf zijn? De meesten van ons worstelen met sommige relaties waarbij we de ander willen veranderen. We nemen behoeftes mee de relatie in, met name vanuit oude pijnen van vroeger, waardoor we het lastig vinden om onze grenzen aan te geven. We veranderen onszelf en passen ons aan zodat de relatie werkt, maar raken hierdoor uiteindelijk gefrustreerd en voelen ons minder. Zou het kunnen dat dit ons ervan weerhoudt om een echte relatie te hebben? En wat is dat eigenlijk, een echte relatie?

Tijdens deze interactieve en experimentele workshop met relatietherapeut en psychotherapeut Jean Gamble uit Australië gaan we onze mouwen opstropen en duiken we in de wereld van relaties. We gaan ontdekken wat er nodig is om vreugdevolle, harmonieuze en verdiepende relaties te hebben, en niet genoegen nemen met minder.

 

Tijdens deze bijeenkomst zal er Engels gesproken worden.

 

Klik hier voor de flyer. 

bottom of page