top of page

WELKOM IN MIJN PRAKTIJK

Even stoppen en in contact komen met jezelf en je lichaam, hoe vaak neem jij daar de tijd voor? In deze hectische tijd waarin we leven, hebben we deze momenten nodig om te weten hoe het echt met ons gaat. Heb je het gevoel dat je geleefd wordt, dat je 100 ballen in de lucht houdt, dat je hoofd van alles wil, maar dat je lichaam wat anders aangeeft? We moeten en verwachten vaak veel van onszelf, wat een impact heeft op ons lichaam, zoals spanning, vermoeidheid, veel gedachtes, stress of fysieke klachten. Soms kan het lastig zijn om andere keuzes te maken, keuzes die liefdevol en ondersteunend zijn en jou in je kracht zetten. Ik ondersteun je hier graag mee.

 

De esoteric massage en healing sessies die ik geef, zorgen voor een diepe ontspanning, doorbreken vastzittende patronen en bieden een moment waarbij je stilstaat en in contact komt met jezelf. Het lichtje in jou wordt aangewakkerd en geactiveerd en je gaat inzien dat jouw lichaam jou alles vertelt wat je moet weten. De sessies combineer ik met ‘levenstijl’-coaching en ondersteuning. Uiteindelijk vindt de grootste heling plaats tussen de sessies,  in de dagelijkse keuzes die je maakt en de manier waarop je leeft.

“Een gesloten bloem was ik onbewust geworden. Nu voel ik hoe de blaadjes voorzichtig openen, wat een verrijking. Dankjewel Eleonora.”

Anoniem

Triangles.png
BEHANDELMETHODEN

BEHANDELMETHODEN

PRAKTIJK
WIE BEN IK

Esoteric Healing helpt je om inzicht te krijgen in de energetische oorzaken van klachten, ongemakken en ziektes en deze te helen. Het biedt ondersteuning bij het loslaten van emoties, patronen en energetische stagnaties die in het lichaam worden vastgehouden. De ‘hands-on’ behandeling bestaat uit lichte handopleggingen die voor meer harmonie in het lichaam zorgen en nawerken in het dagelijks leven. Het is geschikt voor zowel fysieke als emotionele klachten.

Energetic Facial Release is een vitaliserende gezichtsmassage om spanning en emoties in het gezicht los te laten die daar opgeslagen zitten. Daarnaast werkt de massage op het vrijmaken van vastgehouden energie in de organen. De massage geeft je weer een ontspannen gezicht en je glans terug.

Esoteric Massage is een lichaamsmassage met olie en crème waarbij op specifieke delen van het lichaam, zoals de armen, schouders, rug en benen gewerkt wordt. De massage heeft een diepgaande werking op het hele lichaam en draagt bij aan het loslaten van conditioneringen en gestagneerde energie en zorgt voor een soepelheid in het lichaam. De massage herstelt de harmonieuze stroom in het lichaam.

De bovengenoemde modaliteiten zijn Universal Medicine modaliteiten

Ik heb een praktijk aan huis in Loenen aan de Vecht.

De behandelingen duren een uur. De eerste sessie duurt 1,5 uur om zo ruimte te hebben voor nadere kennismaking en het ingaan op je vraag/klacht en het invullen van een formulier met gegevens.

 

Je kunt na de eerste sessie beslissen of het iets voor jou is. Elke sessie kijken we samen naar wat er voor jou speelt en welke technieken voor jou en je lichaam het meest ondersteunend zullen zijn. Dat kan per sessie verschillen.

 

Heb je interesse en wil je meer weten of een afspraak maken dan kun je contact opnemen met mij via info@eleonoravanijssel.nl of mij direct bellen op: 06 - 26522810.

Accreditatie

Ik ben aangesloten bij de internationale Beroepsvereniging Esoteric Practitioners Association (EPA) en het Nederlandse NIBIG, vereniging voor therapeuten. Ik ben geaccrediteerd voor alles wat ik aanbied. Deze behandelingen zijn een aanvulling op de reguliere geneeskunde.

 

PRAKTIJK

Eleonora_van_Ijssel__ Praktijk_-_Flyer.j

WIE BEN IK

Ik ben Eleonora, 47 jaar en wonend in Loenen aan de Vecht met mijn man en drie kinderen. Ik sta volop in het leven, werk als freelance eventmanager , heb deze praktijk aan huis en run samen met mijn man ons gezin. De afgelopen jaren heb ik geleerd om voor mezelf te zorgen en te luisteren naar mijn eigen wijsheid, waarbij mijn dagelijkse leven mijn grootste leerschool is. Elke dag weer mag ik oefenen met mijzelf te zijn, te luisteren naar mijn lichaam en er ook goed voor te zorgen, expressie te geven aan dat wat ik voel en bovenal mijn hart open te houden naar iedereen.

Eleonorahochformat_web.jpg
Bringafriend.png

LOENEN AAN DE VECHT

CONTACT

Contact

Eleonora van Ijssel

Esoteric Massage & Healing Therapies

 

Telefoon: 06-26522810

info@eleonoravanijssel.nl

 

Hoefijzer 106

Loenen aan de Vecht

Copyright Eleonora van Ijssel 2019

bottom of page