top of page

WELKOM IN MIJN PRAKTIJK

Even stoppen en in contact komen met jezelf en je lichaam, hoe vaak neem jij daar de tijd voor? In deze hectische tijd waarin we leven, hebben we deze momenten nodig om te weten hoe het echt met ons gaat. Heb je het gevoel dat je geleefd wordt, dat je 100 ballen in de lucht houdt, dat je hoofd van alles wil, maar dat je lichaam wat anders aangeeft? We moeten en verwachten vaak veel van onszelf, wat een impact heeft op ons lichaam, zoals spanning, vermoeidheid, veel gedachtes, stress of fysieke klachten. Soms kan het lastig zijn om andere keuzes te maken, keuzes die liefdevol en ondersteunend zijn en jou in je kracht zetten. Ik ondersteun je hier graag mee.

 

De esoteric massage en healing sessies die ik geef, zorgen voor een diepe ontspanning, doorbreken vastzittende patronen en bieden een moment waarbij je stilstaat en in contact komt met jezelf. Het lichtje in jou wordt aangewakkerd en geactiveerd en je gaat inzien dat jouw lichaam jou alles vertelt wat je moet weten. De sessies combineer ik met ‘levenstijl’-coaching en ondersteuning. Uiteindelijk vindt de grootste heling plaats tussen de sessies,  in de dagelijkse keuzes die je maakt en de manier waarop je leeft. 

 

Mocht je interesse hebben in een sessie, dan kan je contact met mij opnemen via: info@eleonoravanijssel.nl of 06-265222810Mocht je interesse hebben in een sessie, dan kan je contact met mij opnemen via: info@eleonoravanijssel.nl of 06-265222810

bottom of page